Доставка и Плащане

ДОСТАВКА

1. След като в магазина постъпи поръчка от Потребител, до 24 часа консултант на електронния магазин vintagehouse.net се свързва с него задължително по телефон и/или емайл за налични артикули на склад и за да бъде потвърдена поръчката и да бъдат уточнени подробностите по доставката. Единствено ако поръчката е направена в петък след 17.00 ще се свържем с вас в понеделник, в първият работен ден на следващата седмица.

          Удължена доставка – в срок до 30 календарни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон – за артикули, които са с допълнителна заявка от нашите партньори.

         В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

2. Доставка се прави само след потвърждение по телефон от страна на клиента.

3. Доставката на поръчана стока може да е обикновена и експресна. Доставки не се извършват в Неделя и в официалните празници.

– Обикновена доставка – в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

– Експресна доставка– само за град Варна, до 4 (четири) часа от момента на потвърждаването по телефона.

4. Продавачите-консултанти в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “ЕКОНТ“-до адрес на поличателя или до техен офис, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на “ЕКОНТ” в съответния град.

6. Цените за доставка са:

 – доставка за цялата страна включително и за гр. Варна5 лв

  – доставка при покупка над 100,00 лв – БЕЗПЛАТНА

7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис за да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

         Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни или в комбинация един с друг начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

•    С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката.

•    С плащане по банков път /сметката ще бъде предоставена при потвърждаващ емайл за поръчка/.

         За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.          Цената на всяка стока може да се променя динамично.

Условия за връщане на закупената стока

         Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии, да не са носени, прани или гладени/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

         В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон 0888 599 479 за уточнение на последващите процедури.